Formula 13

Produkten är slut i lager :(

Formula 13 är ett alldeles utmärkt medel för att ge hästens immunförvar en riktig boost , särskilt då hästens får besvär pga insekter.

 Formulan innehåller godsaker som t ex Echinacea, timjan, pepparmint, kamomill och vitlök. Echinacea, otroligt väl undersökt och väldokumenterad läkeört som  stimulerar immunförsvaret till ökad aktivitet vilket gör att förmågan att hantera angrepp av virus och bakterier förbättras. Vitlök är ju också välkänt för sin förmåga att stimulera immunförvaret, verka blodrenande och motverka bakterier och virus. Kamomill är en av våra allra äldsta läkeväxter, en av de mest använda här i Europa och används för egenskaper som inflammationshämmande, bakteriedödande, kramplösande, svettdrivande samt rogivande egenskaper. Pepparmynta ytterligare en stor medicinalväxt är också antiinflammatorisk , desinficerande och ökar blodgenomströmningen i kroppen. 


Behöver din häst hjälp och stöd under sommaren för att motstå insekternas aggressiva angrepp pröva Formula 13!


Att stödja immunförvaret är förstås aldrig fel. Formula 13 kan med fördel även ges till hästar som av endera anledningen behöver stärka och få igång sitt immunförvar.