Biopromin

Produkten är slut i lager :(

Under de senaste 12 åren har jag gett mina  hästar Biopromin som mineral och  vitamin-tillskott. Jag rekommenderar ofta mina kunder att prova Biopromin  oavsett vad hästen har för bekymmer då jag många gånger upplevt att hästens egna  förmåga till läkning ökar då balansen mellan mineraler och tillskott av  vitaminer ger kroppen de viktiga komponenter den behöver för att  fungera.


Biopromin ger tävlingshästar extra energi och kapacitet.
Dräktiga och lakterande ston mår bra då Biopromin innehåller aminosyror som kan komplettera eventuell proteinbrist. Protein sönderspjälkas i matsmältningen till aminosyror vilka tas upp och transporteras ut i kroppen för olika funktioner. 

Enligt min åsikt lider flertalet av våra hästar av bekymmer i mag-tarmkanalen. Detta många gånger utan att vi märker av det förrän långt senare då det har orsakat sekundära problem. Biopromin har den fantastiska fördelen att det innehåller verkningsfulla örter samt probiotika för att gynna mag-tarm-systemet.

Hästarna tycker om Biopromin som är i pulverform. De slickar rent krubban, ingenting blir kvar som är fallet med många andra mineraler. 

Vill du göra något bra för din häst - ge den Biopromin! 

 Såhär skriver AME-products, tillverkaren av Biopromin.

I den naturliga basen med mineraler och spårämnen är det tillsatt essentiella aminosyror, vitaminer och örter i god balans för att främja ett optimalt upptag, ur såväl BIOPROMIN som det dagliga intaget av foder. Speciella örter är tillsatta för att främja magens och tarmens funktioner. Det är viktigt för syntetiseringen (bildandet av vitaminer i tarmen).

BIOPROMIN ger en god balans i blodet och i den inre sekretionen det vill säga, körtlar och organ stimuleras till en normal funktion. Det är särskilt viktigt för hjärta och lungor, för att förhindra överansträngning, under träning och tävling.
Mineralernas positiva effekter är:


Aktiverar syreupptaget

  • Bryter ned mjölksyran

  • Starkare skelett - leder - muskler - senor

  • Bättre hovkvalitet

  • Stimulerar matsmältningen

  • Mindre fodergallor

  • Snabbare återhämtning

  • Finare hårrem

  • Förbättrar hormonbalansen